Single post: 50% Discount la jocuri!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    50% Discount la jocuri!

    Din cand in cand va mai pregatim cate ceva (si ne place sa credem ca sunt lucruri de bun augur). De data aceasta ConsoleGames.ro si Gameshop.ro va pregatesc o surpriza placuta. Mai exact, un fel de Black Friday ca in tarile civilizate. In cazul nostru insa, ziua de discount va fi o intreaga saptamana. Si numai la jocuri. So, gamers... start your engines (and prepare your wallets)! Pe site-ul partenerului media www.gameshop.ro incepand din aceasta noapte, toate jocurile pe stoc vor avea discount de 50%. Enjoy!

    Addendum 19.02.2010: In aceasta perioada, pentru a beneficia de discountul de 50%, nu folositi plata cu cardul ci sistemul de plata ramburs. Prin acest sistem cei de la GeCad vor trage toata suma, nefiind aplicat discountul decat la facturare.

    Pentru toti cei care m-au intrebat de anumite produse: Da, se aplica discountul de 50% si la jocurile bundle (gen Guitar Hero, DJ Hero). Deasemena, discountul este valabil pentru Microsoft Point si Microsoft Xbox Live Gold. Acelasi discount este valabil si la figurine (desi cred ca numai Altair mai este pe stoc). Nu se aplica la produse hardware si accesorii (console, gamepaduri)!

    Nu va speriati ca pe confirmarea pe email veti vedea pretul full, fara discount. In momentul cand veti primi produsele pe factura trebuie sa aveti pretul cu 50% mai mic. In caz contrar va rog sa apelati la Gameshop. Apropos, nu mai incercati sa contactati telefonic Sambata/Duminica pe cei de la Gameshop. Asteptati pana luni, intrucat programul cu publicul este Luni Vineri intre orele 09:00 - 17:00.

    Daca mai sunt intrebari, nu ezitati sa postati aici sau pe threadul dedicat Gameshop. Bafta la cumparaturi!
    Poti cumpara orice articol de pe gameshop.ro la jumatate de pret. Oferta este limitata intre 19 si 24 februarie 2011 si este valabila doar pentru produsele software din stoc. Oferta nu este valabila pentru precomenzi sau produse hardware (console, accesorii console, etc.)
    Attached Images Attached Images gameshop_discount_50.jpg