Single post: Noul ConsoleGames.ro

  1. #1 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

    Noul ConsoleGames.ro

    Este timpul ca site-ul vostru preferat sa vina cu o schimbare. Cu totii stim situatia financiara in care se afla Romania si implicit locuitorii sai. Cu toti stim care este nivelul salariilor si ce preturi astronomice se practica la noi in tara pentru jocurile noi. Au existat nenumarate discutii despre moralitatea folosirii jocurilor back-up. Au fost pareri pro, justificate intr-o anumita masura si au fost pareri contra.

    Pentru ca voi, utilizatorii, contati, ConsoleGames.ro vine in sprijinul vostru. In sprijinul celor cu posibilitati financiare modeste, a celor ce nu-si permit cumpararea unui joc, fie si el second-hand sau pur si simplu a celor ce doresc sa-si protejeze jocul original prin folosirea unui back-up. De astazi inainte sunt permise discutiile despre warez (piraterie). Sunt permise tutorialele despre copierea jocurilor pe hard/dvd.

    Mai mult, pe langa aceasta libertate, ConsoleGames.ro devine un portal de torents. De acum incolo veti gasi aici toate jocurile preferate pentru console. Veti gasi toate noutatile din domeniu. In prima saptamana de la aceasta transformare toate downloadurile vor fi 'freeleech' (gratis!!). Pe deasupra, fiecare utilizator primeste bonus 100 de giga pentru ratie!

    Speram ca noul ConsoleGames.ro va fi pe placul tuturor.

    Aceasta stire este o gluma de 1 aprilie si nu trebuie luata in serios, discutiile despre piraterie vor fi aspru sanctionate ca si pana acum
    Attached Images Attached Images cgrotorente.jpg