Quote Originally Posted by AndyZ View Post
In schimb am doua jocuri cu coperta engleza dublata in chineza, kinda annoying..
Exact ! Si pe mine ma deranjeaza alea care au coperta si manual in alta limba Pe altii nu-i intereseaza deloc, la fel e si cu Platinum sau Classics. E chestie de gusturi, unii prefera format digital (ca nu ocupa loc), altii vor editii de colectie in cutii mari cu figurine, unii nu suporta Platinum, altii nu vor jocuri cu manual/coperta in alta limba.

Nu stiu de ce se mira unii, suntem diferiti si avem gusturi diferite. Am colegi care se mira cum de nu mananc ciorba de burta. Simplu : nu-mi place ! Nu suport nici mirosul, d-apoi gustul. Asta nu inseamna ca altii n-o considera delicatesa. Eu nu suport fumul de tigara sau alcoolul. Dar pot intelege ca pentru unii e o placere.

Sa va zic si o faza dintr-un taxi ? M-am urcat odata intr-un taxi, la prima vedere era ok, dar imediat ce am pornit soferul a dat drumul la casetofon : manele. L-am rugat sa-l inchida si tipul m-a intrebat (aproape revoltat) : da' nu-ti plac manelele ??? Nu, nu-mi plac...

Important e sa jucam originale, ca sunt jocurile digitale, Platinum, normale sau Collector's conteaza mai putin. Si conteaza ca si pretul sa fie bun, asa cum zice si topicul.

Asadar, inapoi la topic :

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VID...20Edition.html

Cred ca e un pret foarte bun pt o editie de colectie a unui joc aparut recent.