Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
domnul Nefraim face pe avocatul
Nu trebuie sa fii avocatul Sony ca sa intelegi ca cine ii acuza in momentul de fata sunt deplasati. Nimeni nu are un interes mai mare sa vada PSN-ul revenit decat chiar Sony, iar daca lucrul asta nu s-a intamplat inseamna ca nu a fost posibil. Nimeni nu poate fi acuzat ca nu a facut imposibilul.
In plus Sony nu a dat o data concreta de revenire a PSN-ului, subliniind mereu ca o vor face doar atunci cand vor fi siguri ca totul e in regula si ca astfel de incidente nu vor mai putea avea loc. Daca cineva a inteles din asta ca reteaua va functiona pe data de 3 sau 4 mai, e greseala respectivului.

---------- Post added 04-05-2011 at 05:12 PM ----------

Quote Originally Posted by Nefraim View Post
Chiar nu aveti nimic mai bun de facut decat sa asteptati cu controllerul in mana momentul cand o sa revina PSN-ul?
Mai e un aspect. V-ati gandit ca poate dupa aceasta pauza va veti juca online cu mai mult entuziasm decat inainte? Eu cu 2-3 saptamani inainte de caderea PSN intrasem intr-o oarecare rutina si deja de abia mai intram 1 ora/1 ora jumatate pe zi online. Acum de abia astept sa pot juca din nou si probabil ca o sa dedic multiplayerului un weekend intreg. E tot o forma de compensare pana la urma. Atunci cand ti-e foame si mancarea pare mai gustoasa decat de obicei.
Sa speram totusi ca Sony nu ne va face sa asteptam atat de mult incat sa uitam de tot de multiplayer sau sa fim fortati sa apelam la concurenta.