Single post: Assassin's Creed: Revelations anuntat oficial

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Assassin's Creed: Revelations anuntat oficial

    Dupa ce ne-au oferit 4 filmulete "teaser" pe pagina lor de Facebook, Ubisoft a dezvaluit oficial astazi prin intermediul unei declaratii de presa ultima piesa din puzzle, Assassin's Creed: Revelations. Acesta va fi de fapt ultimul joc ce-l va avea pe Ezio drept personaj principal. Ezio Auditore ii va urma pasii mentorului sau Altair, intr-o aventura noua cu multe peripetii, descoperiri si nu in ultimul rand revelatii. Actiunea este plasata in inima imperiului otoman, Constantinopol, unde asasinul italian va avea de-a face cu ordinul templierilor, ca si stramosul sau.

    Producatorii ne-au asigurat ca partea de multiplayer va fi prezenta de asemenea si in acest joc si va fi mult imbunatatita, cu noi moduri, personaje si harti. In anuntul oficial s-a specificat si faptul ca jucatorii vor avea o influenta mult mai mare asupra memoriei lui Desmond si aparatului Animus.

    Jocul se va lansa pe ambele platforme next-gen, PS3 si X360, iar data de lansare se preconizeaza a fi in jurul lunii noiembrie a acestui an. Mai multe detalii si informatii despre joc vom avea in urmatoarea editie a revistei Game Informer, unde ni s-a pregatit un articol de 12 pagini. Prima poza din attachement este si primul screenshot din joc.
    Attached Images Attached Images acr_hookblade_hanging.jpg gami_218_cov_a_front.jpg gami_218_cov_a.jpg