Quote Originally Posted by Merdiso View Post
Pai cat timp lumea e oarba si le face jocul ar fi si normal sa puna preturile astea, ei isi fac "meseria", nu cei de la Activision sunt de vina ca cer atati bani pe acelasi "recicleu" invechit an de an, ci cei care, inca, fac pre-order din prima zi la Modern Warfare 1 cu alt nume.
Spuneam de EA ca recicleaza FIFA anual, barem ei mai schimba cate ceva de la o versiune la alta si macar nu vand stadioanele la 5$ bucata la fiecare doua luni.
Chiar imi pare rau de seria asta care a insemnat "pe vremuri" calitate, in ultimul timp ne dau mai multa cantitate la preturi exorbitante, daca e sa ma gandesc cat trebuie sa platesti sa cumperi toate DLC-urile cu cele 10-15 harti care, teoretic, ar fi trebuit sa intre in varianta initiala a jocului.
Macar atata puteau si ei sa implementeze dupa ce ca, campania nu tine mai mult de 7-8 ore ...

Nu inteleg de ce esti asa de pornit impotriva lor si a jocurilor lor,doar nu te obliga nimeni sa cumperi jocurile dumnealor

Poate unii il cumpara de colectie poate altii nu au ce face cu banii,si eu sunt de acord cu parerea ta,dar te rog sa fim seriosi ca tu nu le-ai cumparat nici un joc de-al lor?