Single post: Nintendo Wii - acum cu 25% mai ieftin

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Nintendo Wii - acum cu 25% mai ieftin

    Nu stiu cati dintre voi va mai aduceti aminte de interviul de acum vreo 3 anisori, interviu in care reprezentantul TNT Games (distribuitorul oficial Nintendo in Romania) incerca sa explice cum ca in Romania nu exista target pentru console... Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte incercarea noastra "disperata" de a cere ajutorul atat al lor cat si al celor care se ocupau de Xbox 360 si PlayStation 3, pentru a incerca sa punem Romania pe harta marilor colosi... Well, daca Sony a facut un pas inainte si am avut lansare oficiala... daca Microsoft nu a miscat nici-un deget... iata ca a venit momentul sa vedem miscare si din tabara Nintendo.

    Mai exact, dupa ce ramasesem cu impresia ca Nintendo oficial in Romania nu prea exista (sau cel putin nu mai incearca nimeni sa faca nimic pentru a populariza consolele respective), iata ca primim un comunicat de presa de la TNT Games. Si mai exact, suntem anuntati ca incepand de astazi pretul consolei Nintendo Wii scade cu 25%. In felul acesta, consola Wii va putea fi achizitionata la pretul de 749.99 RON in toate magazinele de profil din Romania.

    Desi pare a fi un comunicat intarziat cu ceva ani, nu putem spune decat ca orice pas mic inainte e totusi un castig. Chiar daca dupa ce veti achizitiona consola veti cauta fara folos Romania in lista de inregistrare... si chiar daca in magazinele de afara pretul este cu aproape 200 RON mai mic. Dar, traim in Romania, tara bogata si frumoasa, nu?
    Consola Wii, acum cu 25% mai accesibila
    Bucuresti, 26 mai 2011. TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS si distribuitor oficial Nintendo, anunta reducerea cu 25% a pretului pentru consola Nintendo Wii. Cea mai bine vanduta consola din lume va putea fi achizitionata acum la pretul de 749.99 lei, in toate magazinele de profil din Romania.

    Wii este cea de-a cincea consola de jocuri produsa de Nintendo, fiind lansata pe 19 noiembrie 2006 in SUA, pe 2 decembrie in Japonia si 6 zile mai tarziu in Europa. Pana in vara anului 2010, Nintendo a vandut aproximativ 70,9 milioane de console Wii in toata lumea, ceea ce reprezinta cel mai rapid ritm de crestere a vanzarilor pe acest segment la nivel mondial.

    Cu 30 de milioane de unitati vandute in SUA, Nintendo Wii se numara printre consolele preferatele ale starurilor de la Hollywood datorita mobilitatii extraordinare pe o ofera in timpul jocului. Kelly Osbourne si Brittany Murphy s-au declarat dependente de Wii Fit, in timp ce actorul Robin Williams a ales ca fiica sa sa se numeasca Zelda, dupa numele celebrului joc de lansare The Legend of Zelda: Twilight Princess.
    Attached Images Attached Images nintendo_wii_ieftina.jpg