Single post: It's time for an upgrade!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  It's time for an upgrade!

  Well, am tot amanat upgrade-ul la serverul CG in ideea ca vom reusi sa updatam absolut toate modulele de vBulletin (pe care se si bazeaza site-ul dealtfel)... insa in ritmul acesta probabil am fi nevoiti sa asteptam cel putin cateva luni. So, am luat decizia de a nu mai amana, sa trecem la vB 4.x si sa updatam "on-the-fly" modulele incompatibile (sau eventual inlocui).

  Prin urmare, de maine, 30.05.2011, se incepe trecerea pe vB 4.x, motiv pentru care website-ul nu va putea fi accesat. Ne cerem scuze dar vom incerca sa facem tot posibilul ca acest downtime sa fie redus la minim. In principiu daca totul merge ok, pana pe 1.06.2011 ar trebui sa fim up and running.

  O sa va rog ca absolut orice problema/sugestie referitoare la noul website sa postati aici. Sunt sigur ca anumite functii... poate chiar si noul look al vB 4.x, nu vor fi pe placul tuturor (inclusiv al meu), dar din pacate la vB 3.x nu se mai lucreaza, aparand probleme cu securitatea si functionalitatea anumitor servicii.

  Oricum va promit ca si pana acum ca se va face tot posibilul ca experienta pe ConsoleGames.ro sa fie cel putin la fel de ok ca si pana acum. Doar ca sunt 99% sigur ca nu va fi totul ok din start. De aceea o sa cer scuze inca odata din start pentru posibilele neplaceri cauzate (atat de downtime cat si de modificarile fara de care nu se poate).

  Multumim anticipat pentru intelegere!
  Attached Images Attached Images time_for_upgrade.jpg