Well, dupa ultimul upgrade, probabil ati observat cateva campuri diferite in profilul de pe CG (care poate fi vizualizat in My Profile - si ale carui setari le gasiti aici). Ideea este ca anumite servicii nu ofera gamercard dedicat, motiv pentru care trebuie sa faceti anumite trucuri. Voi incerca sa explic/updatez pentru fiecare serviciu in parte:

Xbox Live Gamertag: are serviciu dedicat pt. gamecard, prin urmare nu este nevoie decat sa introduceti gamertagul (nickname-ul pe care-l aveti pe Xbox Live)

PlayStation Network id: are serviciu dedicat insa pentru a-l putea vizualiza, trebuie sa mergeti pe www.us.playstation.com (sau www.us.playstation.com), intrati in My Profile - Portable Id - Generate Portable Id. Dupa care puteti folosi nickname-ul pe care-l aveti pe PSN.

Wii Friend Code: nu are serviciu dedicat, si nici gamercard. Este introdus in ideea ca poate odata si-odata va exista un astfel de card. Pentru a afla Wii Friend Code-ul, mergeti in Wii Menu (pagina principala) - Wii message board (plicul din dreapta jos) - Create message (in partea din stanga jos) - Address book. Acolo veti gasi numarul dvs. de Wii Friend Code

Steam ID: nu are serviciu dedicat insa gamecardurile sunt generate de catre steamcard.com si steamprofile.com. Pentru a-l initializa, mergeti pe www.steamcommunity.com - Edit my Profile. Textul din "Custom URL" (daca nu exista, introduceti unul si salvati) va fi folosit pe CG.

XFIRE Username
: nu folosesc prin urmare astept detalii de la cineva care a testat.

Raptr.com: nu folosesc prin urmare astept detalii de la cineva care a testat.

Hope this helps!