Single post: Cum sa atasati fisiere pe forum

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Cum sa atasati fisiere pe forum

  Well, intrucat s-a trecut la o noua versiune de forum, modalitatea de upload a attachment-urilor s-a schimbat un pic, motiv pentru care cred ca este timpul pentru un nou guide. So, here it is, step by step:

  Pasul 1: Apasati butonul Manage Attachments (existent atat in Quick Reply cat si in Advanced Editor).


  Pasul 2: Se va deschide o noua fereastra denumita "Manage Attachments". Apasati butonul Add Files.


  Pasul 3: Aici aveti posibilitatea de a Uploada fisiere de pe calculatorul dvs. sau de pe un alt website. Intrucat de pe website nu trebuie introdus decat linkul, vom continua cu metoda de pe calculatorul dvs. Apasati butonul Select Files.


  Pasul 4: Se va deschide o fereastra de tip Explorer. Selectati fisierele pe care doriti sa le uploadati si apasati butonul Open. Aici puteti folosi CTRL + click pentru a selecta multiple fisiere sau SHIFT + click pentru a selecta pachete de fisiere. Pe ConsoleGames.ro puteti urca pana la 20 de fisiere per thread.


  Pasul 5: Apasati butonul Upload Files.


  Pasul 6: Apasati butonul Done.


  That's it. Daca aveti intrebari sau probleme, va rog sa nu ezitati sa postati aici! Va rog sa aveti in vedere limitele pentru fisierele acceptate pe ConsoleGames.ro, dupa cum urmeaza:

  .txt - maxim 1MB
  .jpg, .png, .gif, .doc, .rar, .zip - maxim 2MB (Premium Users & VIP's au dreptul la 5MB per imagine).
  .pdf, .psd - maxim 8MB
  Attached Images Attached Images attachments_1.png attachments_2.png attachments_3.png attachments_5.png attachments_6.png attachments_4.png