Single post: Review Codes & Giveaways

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Review Codes & Giveaways

    http://www.consolegames.ro/forum/f59...i-faci-review/
    Regulament Review Codes
    1. Se pot inscrie la procesul de selectie urmatoarele categorii de useri: User inregistrat (cu cel putin 300 de postari), Premium User, Editor si Moderator.
    2. Castigatorul este obligat ca in termen de 10 zile de la primirea jocului sa redacteze reviewul acestuia urmand regulile de aici: IV. Reguli de postare si recomandari pe aria Reviews (se pot accepta abateri de la aceasta regula in cazul in care durata medie de terminare a jocului depaseste 15 de ore).
    3. Persoanele care nu respecta acest termen vor fi sanctionate si le va fi retras dreptul de a participa la selectii ulterioare.
    4. Persoanele care nu posteaza deloc articolul vor fi banate timp de 30 de zile si le va fi retras dreptul de a participa la selectii ulterioare.

    Regulament Giveaway
    1. Se pot inscrie la procesul de selectie doar userii Premium.

    Procesul de selectie
    1. Este anuntata disponibilitatea jocului pe threadul http://www.consolegames.ro/forum/f60...des-giveaways/ (threadul va fi sticky cat timp vor fi coduri disponibile).
    2. Userii care se incadreaza in conditiile regulamentului isi pot exprima dorinta de a intra in posesia jocului postand in acest thread, in termen de 24 de ore.
    3. Dupa terminarea celor 24 de ore, se realizeaza o extragere virtuala, iar castigatorul acesteia va primi jocul complet gratuit si il va putea pastra pentru totdeauna.

    Nu esti Premium User? Afla toate detaliile despre cum te poti abona aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/


    Well, cum editorii nostrii au prea mult de munca, am decis sa facem un thread dedicat codurilor moka/bonus si de ce nu, chiar si a jocurilor promos pe care le primim la "redactie". There is only one catch: cel care primeste codul/jocul respectiv, se obliga sa faca un review aferent, in maxim 10 zile (cred ca este mai mult decat suficient pentru a termina un joc). Primul venit = primul servit! Sper sa facem o "regula" din a da astfel de promo-uri. Also, daca aveti si voi asa ceva, please share them here!

    P.S. Veti primi detalii pe PM (codul in cazul unui DLC, cerere pentru adresa completa in cazul unui joc retail). Cei care nu vor fi seriosi sunt sigur ca stiu de faptul ca avem si o infractiune dedicata neseriozitatii . Desigur, dupa review, jocul ramane al vostru. Enjoy!

    So, let's start with the first one: Se da un cod pentru Beyond Good and Evil - PSN! Who wants it?
    Attached Images Attached Images review.jpg