Single post: Battlefield 3 PS3 va fi similar cu versiunea de PC

  1. #1 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar

    Battlefield 3 PS3 va fi similar cu versiunea de PC

    De la dezvaluirea versiunii de PS3 a jocului Battlefield 3 au fost cateva discutii aprinse intre DICE si o parte din comunitatea FPS. Prea multe diferente intre aceste versiuni nu s-au vazut, dar unii au fost intradevar dezamagiti, comparand versiunea PC cu cea de PS3. Observand aceastea, DICE a sarit in apararea versiunii de PS3 a jocului Battlefield 3, intrebandu-ne de ce cineva se asteapta la grafica de PC de la o versiune de console. Executive Producer-ul Patrick Bach a spus ca nu este ingrijorat de comparatiile PC/PS3, aceaste versiuni fiind relativ similare.
    "Of course, there are practical limitations on the console versions with things like CPU, resolution, memory, bandwidth... things like that," he told PSM3. But I'm not worried about the output of PS3 compared to PC. It'll be very similar."
    Recent, Activision a aruncat cuvinte urate adresate jocului Battlefield, spunand ca ei trebuie sa lanseze un joc, nu un engine grafic. Acestia le-au amintit tuturor ca Modern Warfare 3 va rula la 60 FPS, in timp ce Battlefield 3 va rula la 30 FPS.
    Attached Images Attached Images battlefield-3-playstation-3-ps3-1299061637-003.jpg