Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Asta cu FPS e cea mai mare prostie posibila... ochiul uman percepe 30 de fps aproape la fel ca si 100000 fps. De-abia la 30 imaginile par "cusute" intre ele si jocul devine foarte fluid, intr-adevar ce e sub 30 e naspa. Dar de la 30 in sus diferentele sunt incredibil de mici, aproape insesizabile (mai putin in cazurile unde imaginile nu sunt aproape deloc similare, ca atunci cand te intorci extrem de repede intr-o incapere cu foarte multe obiecte).
Adica exact situatia din JOCURI, mai ales in multiplayer, cand sari si te misti ca un nebun. Ia baga tu un Quake3 si baga acolo "com_maxfps 30", apoi "com_maxfps 60", apoi "com_maxfps 120". Si zi-mi daca-ti mai pastrezi parerea ca sunt diferente mici peste 30 FPS. Niste teste facute la pilotii de vanatoare au aratat ca aia disting si 200 FPS. Bine, poate noi nu vedem asa bine ca aia, dar un 100 FPS vede orice om normal cu siguranta.

Cat despre BF3 pe PS3 si pe PC...fara suparare, dar daca vor fi similare versiunile inseamna ca are o grafica a naibii de invechita, fara suparare, dar n-ai cum sa compari puterea unui PC cu GTX580 1.5 GB RAM cu a unui "7600 GT 256 MB" (ce se gaseste in PS3).