thedeadman14 - man dc stii cate pm-uri am primit de la indivizi care vroiau sa fenteze garantia. mai bine mai putini si fair-play decat sa ne umplem de cocalari si neseriosi. cel mai tare a fost un userl care ma prevenea ca nu o sa joace meciurile pt ca "intr-o luna se pot intampla multe" da vroia sa se inscrie bineinteles fara sa achite garantia...

gvingi76 - Go Funeriu Go!!! In sfarsit un ministru care face treaba.

Componenta ligilor pt sezonul 4

Liga A
1. dinamovistu2008
2. thedeadman14
3. Spike
4. Razvan
5. maghear
6. HoriaHG
7. xslvry
8. DonBassil / roseven
9. MVP-ANY
10. rokococo
11. scociu
12. TheSpider

Liga B
1. DonBassil / roseven
2. Roberte
3. cosming
4. micul_
5. SilviuGabriel
6. ossaur
7. gvingi76
8. wackorine
9. cisse
10. ILentz

Pt ca goodfellam din cauza unor probleme personale nu mai participa editia aceasta, locul ramas liber va fi oferit castigatorului barajului dintre cel mai bun plasat din jucatorii retrogradati din Liga A (DonBassil) si cel mai bine jucator plasat din jucatorii nepromovati in Liga A (roseven). Echipele folosite pt meciurile de baraj vor respecta regulamentul de pe site. Rog ca meciurile sa se dispute pana joi la ora 23:00.

Urmatorii 2 jucatori care se vor inscrie vor fi repartizati automat in liga B. Grabiti-va deoarece nu mai sunt decat 2 locuri libere!!!

Inscrisi pana acum pt sezonul 4: cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, gvingi76, HoriaHG, ILentz, maghear, micul_, MVP-ANY, Nightcrawl3r, ossaur, Razvan, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (22 jucatori).