Single post: Zvon: Sony incepe productia PS4 la sfarsitul anului!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Zvon: Sony incepe productia PS4 la sfarsitul anului!

    Conform unor surse ale celor de la Digitimes, doi mari producatori de componente din Taiwan (Foxconn si Pegatron Technology - cei care dealtfel s-au si ocupat de productia si asamblarea consolei PlayStation 3) au inceput pregatirile pentru noua consola a celor de la Sony: PlayStation 4. Se presupune ca pregatirile au ca scop inceperea asamblarii spre sfarsitul anului 2011, astfel incat undeva la inceputul lui 2012 Sony sa poata livra pe piata cel putin 20 de milioane de console, direct in ziua lansarii.

    Personal nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca spre sfarsitul anului cei de la Sony aduc pe piata si noua consola portabila PSP Vita... Nu le sta in obicei sa "aglomereze" perioadele de lansare si fabricatie in felul acesta... Insa, dupa problemele financiare pe care le au, pe langa problemele de imagine cauzate de caderea PSN-ului, probabil ca cineva acolo sus s-a suparat. Mai ales ca s-a luat probabil in calcul si lansarea unei console concurente de la Nintendo... Wii U.

    Desigur, nu va puteti astepta ca PS4 sa se apropie de reclama de acum 10 ani or so, la PlayStation 9 (cea cu globul), insa zvonurile spun ca la bordul noii console vom avea un competitor serios pentru Kinect. Well, avand in vedere ca PS3-ul face 5 ani in Noiembrie, am putea spune ca a avut un lifespan incomparabil cu PS2, insa trebuie sa avem in vedere si evolutia atat hardware cat si software din ultima perioada (deh, acum ceva anisori nu exista Apple cu iOS-ul, nu exista Android-ul).

    Nu putem decat sa asteptam si sa va tinem la curent cu orice informatie referitoare la PS4. Intre timp, threadul http://www.consolegames.ro/forum/f15...aystation-4-a/ deja vuieste de zvonuri...
    Attached Images Attached Images playstation_eye.jpg