Single post: Modern Warfare 3 Hardened Edition dezvaluit

  1. #1 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

    Modern Warfare 3 Hardened Edition dezvaluit

    Cei de la Activision nu au fost satisfacuti de singura optiune premium (Collector's Edition) a jocului Call of Duty Modern Warfare 3. Modern Warfare 2 si Black Ops au fiecare 3 optiuni cu preturi diferite: o editie standard de 60$, o editie Hardend la 80$ si o editie Prestige la 150$. Acum se pare ca si jocul din Noiembrie va continua moda.

    Robert Bowling de la Infinity Ward a facut publica o poza pe Twitter a jocului Modern Warfare 3 Hardend Edition. Poza a fost insotita de urmatorul text: "Hardened Edition, literally on the factory line." In plus, Bowling a spus ca mai multe detalii despre Call of Duty Modern Warfare 3 Hardend Edition vor fi dezvaluite la Call of Duty XP, conventia care va avea loc in Los Angeles la inceputul lunii Septembrie.Biletele sunt disponibile la 150$ fiecare.

    Daca editia Hardend a Modern Warfare 3 va veni cu acelasi continut ca si versiunile Hardend a Black Ops si Modern Warfare 2, fanii se pot astepta sa plateasca 80$ pentru o carcasa de metal, si pachete care includ harti pentru modul co-op, haine pentru avatar si un art-book.
    Attached Images Attached Images modern_warfare_3_hardened_edition.jpg