Single post: Let's promote CG!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Let's promote CG!

  Well, probabil stiti foarte bin ca nu am promovat niciodata CG (in sensul de a pune linkuri, bannere, reclame pe alte site-uri), insa avand in vedere ca am reusit timp de 3 ani sa vedem cum creste doar cu ajutorul "word of mouth", si aruncand o privire peste problemele financiare din ultima perioada, cred ca este momentul sa schimbam modul acesta de gandire.

  Prin urmare, haideti sa promovam CG-ul, sa aducem cat mai multi dintre prietenii nostrii aici! La urma urmei, pe CG se poate discuta liber despre orice (atata timp cat nu se incalca legile in rigoare sau mai stiu eu ce nebunii), nu? Deci daca aveti un site, un blog... sau colaborati la un site, portal, blog... sau scrieti pentru un forum, publicatie online, medii de socializare... si doriti sa ajutati promovarea CG, nu este nevoie decat sa postati un link catre ConsoleGames.ro. In felul acesta sper sa reusim sa ajungem la toti consolistii si sa ridicam website-ul la inaltimea asteptarilor.

  Dupa cum stiti, pana acum nu se permiteau linkurile in semnatura... insa cu aceasta ocazie, oricine are dreptul sa-si puna link in semnatura la site-ul personal (sau la care colaboreaza), cu conditia ca si pe site-ul/blog-ul respectiv sa existe un link la Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS and Retro.

  Pentru a nu aparea probleme, postati aici va rog paginile din care faceti link-uri catre CG. In felul acesta, veti primi si un linkback... si de ce nu, promovati si voi site-ul vostru. So, let's get this starting! Thanks and Respect for promoting CG!

  Nu uitati si de pagina noastra de Facebook: ConsoleGames.ro | Facebook

  Incep eu:
  MonkY`s Place (din pacate de cand am inceput proiectul CG nu m-am mai ocupat de el)
  Alfa Tech Group (where i work)
  Attached Images Attached Images consolegames.ro_deadrising_wallpaper_720p.jpg