Quote Originally Posted by Tudoran View Post
inca ceva: ce brand-uri recomandati si de care ar trebui sa ma feresc? Avand in vedere ca o sa il cumpar din Romania si dupaia un an nu o sa ma intorc ar fi cam nasol daca s-ar strica . La Apple e faza ca ai un an de garantie internationala da au ei niste preturi
Tudoran, daca faci rost de niste bani in plus pana pleci, poate reusesti si iti cumperi asta, are o configuratie destul de buna... sa nu uiti ca o sa folosesti OS X care se descurca mult mai bine ca Windows-ul in gestionarea resurselor. Calitatea laptop-urilor este egala cu superlativul in domeniu. Am un macbook care merge cam 12h pe zi, abia il aud + ca nu s-a incalzit niciodata atat de mult in cat sa nu il tin pe picior. Autonomia bateriei este ridicata, mai ales la modelele noi, rezista cam 1000 de cicluri.
Daca nu poti sa il cumperi pe cel de 15 inch, te poti orienta la cel de 13 inch cu i5... e mult mai ieftin. Cum ti-a zis si MonkY la design este foarte important ecranul, sa ii bifezi neaparat optiunea ( MacBook Pro 15-inch Hi-Res Glossy Widescreen Display [+ �80.00]).
Bafta la facultate si sa faci o alegere cat mai buna!

P.S. Am inteles ca apple are un program de reduceri pentru studenti.