La 2.799 USD, e exact ce-i trebuia "gamingului pe PC". Ceva super mega umflat... care sa-l omoare de tot. In loc sa gaseasca preturi competitive pentru console, ei de fapt scot ceva ca sa concureze cu Apple si Alienware?

Si revin... uitandu-ma peste specificatii (i7 cu 8GB RAM la upto 3.5Ghz plus GeForce GT 555M), ma intreb de unde au scos cele "7 ore de autonomie". Pentru ca sunt gata sa jur ca aceea e o cifra scoasa din burta complet. Poate 7 ore ruland un film sau ceva Office... Dar, vom trai si veti vedea. Doar ca din pacate in loc de ceva revolutionar, vad doar un laptop scump cu ceva bling-bling-uri. "Watch a video on Youtube while you're playing games"... wth? Pai ori revolutionam gamingul ori ne uitam pe YouTube in chestii cu diagonale de marimea unui smartphone?

---------- Post added 27-08-2011 at 02:52 AM ----------

Mai multe detalii pe Razer Blade: hands-on with 17 inches of gaming greatness -- Engadget
Apropos, pentru cei care inca mai cred ca e un produs care revolutioneaza gamingul... tin sa va amintesc ca un GT 555M este un produs midrange. Deci la anul (cel tarziu) sa va pregatiti sa strangeti bani pentru un alt "produs care revolutioneaza gamingul"