Scuze daca s-a mai sugerat pana acum, dar nu ar merge o taxa pentru toti cei care vor sa aiba acces la zona Bazar? Zic de Bazar pentru ca e sectiunea care ajuta direct userii sa schimbe marfa, sa faca bani. La orice alta sectiune castigul userilor e unul indirect (ca sunt tinuti la curent cu stirile, noutatile despre lansari etc.), insa daca nu ar fi Bazarul, care sa aduca impreuna vanzatorii, cumparatorii si traderii, nu ar fi atat de usor sa afle atata lume ca vinzi jocul cutare, cauti jocul cutare.

Tinand cont ca tare multa lume intra la sectiunea respectiva, taxa ar putea fi mai mica, insa va fi compensata prin numarul mare de platitori. Un 5 oiro pe trimestru? Mai ales ca acum exista si acel sistem de Feedback Score care face totul mai "profi".

In ceea ce priveste intrarea in aceasta faza, a membershipului platit, e absolut firesc, mai ales cand platforma asta tine o comunitate chiar mare si cineva trebuie sa acopere niste costuri. Pasiunea lui MonkY o fi ea mare, dar nu produce bani sub perna dimineata