Single post: Concurs "Noiembrie 2011 - Be a Pro!"

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Concurs "Noiembrie 2011 - Be a Pro!"

  A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut un set de concursuri serioase, so here we are again! De data aceasta cred ca avem concursuri pentru toate gusturile, si premii pe masura. Concursurile se vor tine pe perioada 1 Noiembrie - 30 Noiembrie 2011 (ora 23.59). Here they are (all 10 of them):

  1. Inregistreaza-te si castigi!

  Cel mai simplu dintre ele, la care participa toti userii ConsoleGames.ro in mod automat. Nu trebuie decat sa fii inregistrat si esti automat in cursa pentru un premiu! Se va alege castigatorul prin tragere la sorti.

  2. CG News Editor
  La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada News-uri. Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  3. Story teller
  La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Stories. Pentru cei care intreaba ce se poate scrie in acea arie... well, doar imaginatia este limita. Orice articol legat de gaming, de o istorioara ce merita spusa si celorlalti, de modul in care se vad anumite lucrui dintr-o alta perspectiva... Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  4. Reviews Master
  La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Reviews. Atentie, jocurile din reviews nu trebuie sa fie mai vechi de 3 luni. Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  5. Previews Master
  La acest concurs vor participa in mod automat toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Previews. Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  6. Videos Master
  La acest concurs vor participa toti cei care au postat sau vor posta in aceasta perioada Videos. Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  7. Bomber Man
  Pentru a castiga acest concurs va trebui sa gasiti noua bomba care a mai terorizat forumul de cateva ori. De data aceasta avem informatii ca bomba isi schimba zilnic headquarters-ul. So beware! Tic-tac!

  8. Be a Pro!
  Pentru acest concurs va trebui sa munciti serios... pentru a participa trebuie sa veniti cu un articol profi, care sa ajunga in aria de Hot Story. Fie ca este un interviu cu o personalitate, fie ca este ceva foarte bine documentat (cum este acest articol), fie ca este ceva special... trebuie pusi neuronii la treaba. Postati articolele voastre in aria de Stories, iar cel care va fi ales va ajunge Hot Story. Castigatorul va fi ales de catre juriu.

  9. CG Designer
  Trebuia sa avem si un concurs legat de CG, nu? Well, aici trebuie sa veniti cu o imagine (3D, generata, desenata, fotografie, etc...) in care sa aveti incluse fie logo-ul CG, fie doar caracterele CG, fie cuvantul ConsoleGames.ro. Imaginea trebuie sa fie neaparat in rezolutia 1280 x 720. Castigatorul va fi ales prin poll public. Postati va rog ce ati lucrat in acest thread. Acest concurs se va incheia mai devreme (pe 20 Noiembrie ora 23.59), pentru a avea 10 zile timp de votare.

  10. Funny Guy
  Pentru acest concurs trebuie sa veniti cu imagini funny (editate as you see fit) in care sa-i aveti protagonisti pe consolisti. Va puteti folosi de imaginile de aici sau de aici. Bineinteles, daca aveti alte surse cu "tovarasii" consolisti, don't be afraid to use them (doar sa nu fie pr0n ). Castigatorul va fi ales prin poll public. Postati va rog ce ati lucrat in acest thread. Acest concurs se va incheia mai devreme (pe 20 Noiembrie ora 23.59), pentru a avea 10 zile timp de votare.

  Fiecare castigator isi va alege unul din jocurile de mai jos.
  Bafta!
  Attached Images Attached Images premii_concurs_be_a_pro.jpg