Single post: Sony va schimba numele conturilor de PSN in conturi de SEN

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Sony va schimba numele conturilor de PSN in conturi de SEN

    Va place cum suna PlayStation Network (prescurtat PSN), nu? Parca are un pic de rezonanta. Si la urma urmei folosim denumirea aceasta de ani de zile. Ar fi pacat sa o schimbe cineva chiar acuma. Correct? Ei bine cei de la Sony nu sunt de aceeasi parere. Acestia au anuntat ca odata cu instalarea update-ului ce va aparea in data de 8 februarie toate conturile for deveni conturi SEN (Sony Entertainment Network).

    Japonezii au luat decizia de a face aceasta miscare datorita unei strategii prin care doresc sa uneasca toate serviciile oferite de Sony (muzica,jocuri, filme etc) sub un singur "acoperis". Deci cu alte cuvinte incepand cu luna viitoare, veti putea avea acces la toate formele media oferite de Sony cu un singur cont (cel putin teoretic). Din cate spun acestia, ideea a luat radacini inca de anul trecut din septembrie (deci cu alte cuvinte nu a fost gandita de "azi pe maine" ). Conturile de PS3 si PSV vor fi singurele schimbate, cele de PSP ramanand neatinse...pentru moment cel putin.

    Deci ce parere aveti? O sa va obisnuiti cu acest nume? Cred ca pana la urma nu o sa avem de ales: ne-am obisnuit si cu schimbarea de la NGP la PSV, de la Project Natal la Kinect, asa ca de ce sa nu ne putem obisnui si cu conturi SEN?
    Attached Images Attached Images sonypsnlogo.jpg