Quote Originally Posted by Honord View Post
Man, umbla vorba ca se lucreaza la AC3 de 3 ani soo.. nu vad unde gresesc. Nu poti sa compari un COD cu AC fiindca spre deosebire de COD, texturile si detaliile ( chiar si grafica, a se vedea Revelations )sunt schimbate de la joc la joc, nu aceeasi ciorba reincalzita. Sper sa aibe aceeasi lungime si priza cum a avut si AC2, fiindca AC2 este exemplul perfect pentru un adevarat Assassin's Creed.
Intr-adevar..dar nu poti compara inovatiile pe care le-a adus AC2 cu AC:B sau AC:R...ca sa nu mai vorbim de povestea nu foarte bine pusa la punct din AC: B..si despre COD..si in AC se recicleaza la fel ca in cazul mega francizei de la Activision...engine-ul este neschimbat de la AC1...normal ca sunt schimbate texturiile ptr ca sunt alte medii de joc..insa putea fi o serie mult mai buna daca scoteau jocuriile la minim 2 ani distanta unul de altul..cum s-a intamplat cu AC si AC2...

cu AC:B si AC:R au vrut sa mai mulga franciza...si asa au inventat Ezio trilogy...se vede ca in ziua de azi nu mai poate exista decat foarte rar o serie excelenta(gen Uncharted sau God of War) cu titluri care sa se imbunateasca semnificativ pe masura ce evolueaza si companii care sa aiba respect pentru cumparatori..