Salut
Si eu urmaresc de ceva vreme CGRHD si pot spune ca e primul loc unde caut informatii despre un joc, dar desigur motivul principal pentru care urmaresc CGRHD este "to be entertained".
Vreau sa adaug cateva informatii despre Classic Game Room (pentru cei interesati), adunate de pe diferite pagini -inclusiv clasic game room youtube channel:
CGR a aparut in 1999, emisiunea era prezentata de Mark Bussler si David Crosson. Emisiunea originala era in genul talk-show-urilor - cei doi discutau despre diverse jocuri stand la un birou (chiar apareau pe ecran in timpul review-urilor).
Emisiunea a fost anulata in 2000, iar in 2008 a revenit sub denumirea de Classic Game Room HD, insa Mark este singurul realizator, Dave nemaiavand timp pentru proiect.
Mark se ocupa cu filmarea, editarea si postarea video-urilor, uploadand 2-3 review-uri pe zi. Pe langa aceste activitati, mai aloca niste ore gaming-ului propriu-zis, pentru crearea materialelor.
Din diferite articole reiese ca Mark are experienta ca regizor, producator, editor, scenarist si actor. Si evident, gamer...
Daca va place CGRHD, va mai recomand sa urmariti un review interesant despre Xbox360 Jasper postat de alt uploader fidel de pe youtube