Nu inteleg de ce e asa pornita lumea impotriva htc-urilor. Eu am avut (in ordinea numerelor de pe tricou) Wildfire, Galaxy S, Sensation, Sensation XE, Galaxy Nexus, Galaxy S II si tot am revenit la htc sense cu Sensation XL. Fratilor, designul si build quality-ul este premium. Nu stiu de ce se mentiona aici ca "Nu mi-au dat niciodata impresia de telefoane bine construite.". Nici urma de lag, majoritatea primesc upgrade la ice cream sandwich.
In alta ordine de idei iti recomand un ecran mai sanatos, un 4.3 sau daca se poate un 4.7, eu nu mai pot sa ma intorc la un telefon sub 4.7" dupa ce am navigat o luna pe Sensation XL. Galaxy Note-ul ar fi perfect pentru mine daca as avea mana mai mare. Sony are un line-up destul de interesant si el cu Xperia iar la LG nu-mi place interfata desi nu am butonat decat un p970. Totusi cu 1300 ron gasesti si htc Sensation, care e superb, se misca absolut excelent, e future proof cu Snapdragonul dual core de 1.2 GHz si adreno 220 iar daca simti ca e prea costisitor ai putea sa te orientezi si catre Incredible S sau Desire HD chiar, de ce nu, Evo. Nu zic NU! la Samsung dar personal, interfata touchwiz mi se pare insuficienta pentru un consumator.
Sony Ericsson Xperia Arc - Full phone specifications
Sony Ericsson Xperia Arc S - Full phone specifications
HTC Incredible S - Full phone specifications
HTC Desire HD - Full phone specifications
HTC EVO Design 4G - Full phone specifications
respectiv
HTC Sensation - Full phone specifications
HTC Sensation XL - Full phone specifications

*Sa nu uitam ca htc tocmai si-a anuntat noile telefoane, seria ONE. One V ar putea sa se incadreze in bugetul tau.
*Samsung inca nu si-a dezvaluit dispozitivele. Urmeaza sa o faca la un event propriu luna aceasta. Ai putea sa astepti sa vezi ce are si Samsung de oferit.