Khan trebuie sa recunoastem ca anumiti termeni ca :"review", "user", "thread", "toolbar" etc deja au intrat in limbajul uzual din cauza folosirii preponderent a limbii engleze in marea majoritate a programelor, sistemelor de operare, chiar pina si in meniurile telefoanelor mobile, electrocasnicelor, etc. Asta nu scuza pocirea limbii romane de catre multi din utilizatori, introducand in aceeasi fraza expresii in romana si engleza laolalta.
Din toate colturile internetului pe care le-am mai cutreierat cautand una-alta, doar pe forumurile indiene am mai intalnit fenomenul asta. Totusi ei au cat de cat o scuza, o mare parte din India a fost dominion englez peste 100 ani.
Personal as propune o regula a forumului care sa stipuleze faptul ca respectarea limbii romane nu consta doar in a scrie corect gramatical si in a evita limbajul tip "irc", ci si evitarea folosirii "romglezei". Eventual se poate crea sectiune in limba engleza in care se pot desfarusa toti cei ce gandesc englezeste/americaneste si printr-o ironie a sortii sunt exilati p`aci prin spatiul carpato-danubiano-pontic.