Eu unul cum nu prea ma pricep, nu pot sa zic decat ca admir pasiunea lui Taw si a amicului cu freza! Este de admirat ca omul s-a documentat despre cele mai bune componente, le-a achizitionat, a asteptat sa-i vina, si a incercat sa-si faca un arcade stick exact asa cum a vrut el (anumite distante intre butoane, pozitioanare, marime, cool sticker, etc). Mi se pare un lucru foarte ok, jos palaria!

Pe de alta parte, ca un n00bie ce sunt, ma intreb daca merita...
- Financiar, daca facem un calcul simplu, vedem ca la 200 RON nu-ti iei cine stie ce mare scula de stick, de un Hori pro nici n-ar putea fi vorba! Asa ca Taw are un stick care are componente superioare la un pret avantajos!
- Afectiv, stick-ul acesta va valora pentru Taw destul de mult, avand in vedere ca a contribuit destul de mult la fabricatie!

Singura intrebare este daca intr-adevar va iesi o scula deosebita. Ma intreb oare daca nu va ceda in timp placajul, daca nu va fi incomod pentru jucator, sau daca stick-ul va avea feeling-ul dorit... Astept cu interes rezultatul si gradul de satisfactie pe care il va avea Taw. Keep us posted!