Killzone a fost apreciat din cate imi amintesc pentru gameplay in primul rand. Uncharted pentru poveste. Deci nu, nu pentru grafica jucam un titlu AAA.

Asa cum zicea si MonkY cei care sunt disperati dupa grafica, isi pot upgrada anual PC-ul si se pot lauda cu asta oriunde in alta parte. Poate Orbis va arata foarte bine cu un custom chip, momentan nu avem niciun fel de idee. Si avand in vedere reticenta cu care s-a cumparat PS3 la inceput, din cauza pretului ridicat, va asigur ca nu va da nimeni 1000 eur pe o consola, pentru ca apoi sa mai bage alte cateva mii in soft. Asa ca, sa nu comparam iPad-ul care are un cu totul alt target si utilizare si care ofera aplicatii la cativa dolari, cu PS4 si titlurile ei AAA, de zeci de euro/$.

Apoi, sa va amintesc ca pana si amaratul de Fifa, pana anul asta a fost diferit dezvoltat pentru console si PC ? (nu cred ca e cazul sa precizez ce varianta a avut intaietate si un gameplay mult mai apreciat, chiar si cu grafica aceea sub 720p) Asa ca ce vreti voi sa jucati, daca va considerati consolisti cu adevarat, pe PC ? Shootere cu mouse si tastatura ? Parca toata lumea se plictisise de shootere... Vreti sa jucati un L.A. Noire neoptimizat si scos cu o intarziere considerabila ? Uncharted nu apare pe PC. Killzone nici el. Heavy Rain nu mai zic. God of War la fel. Grand Turismo, vise.