Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
Nu-mi dau seama exact de ce as folosi o astfel de aplicatie, poate pentru ca nu-mi dau seama exact cum functioneaza. Spre exemplu, am widget/ buton comod pentru a opri cam tot. Daca opresc conexiunea mobila, pe cea wi-fi, gps-ul si refresh-ul automat al aplicatiilor si repornesc doar cand folosesc, nu-i cam tot aia? Sau gestioneaza altfel folosirea de energie chiar si cand acele functii sunt pornite?
Unii dintre noi (ca mine de exemplu) folosesc WiFi Non-stop (where available), si nu stau sa opreasca WiFi-ul de fiecare data cand nu e necesar. Ce face un soft de genul asta (printre altele) este ca opreste WiFi-ul de tot daca nu mai esti pe routerul tau. La fel, si eu folosesc casca Bluetooth... si un softulet ca asta opreste automat Bluetooth-ul daca vede ca device-ul cu care e paired nu mai e pornit.

Also, multe build-uri de Android au probleme cu faptul ca nu intra in deep sleep atunci cand sunt in standby. Un soft destept ori face asta fortat, ori macar il poti seta ca WiFi-ul sa se opreasca automat... eventual sa il porneasca din 30 in 30 de minute pentru a face sync de emails and stuff like that. Cateodata ajuta... La iOS chestia asta e intr-adevar completelly useless (eu n-am oprit NICIODATA WiFi-ul pe iOS si tinea cu zilele). La Android, nu prea ai de ales...