Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
Pai Vita aduce multiple avantaje publisherilor, inca nu se modeaza (desi nu mai are mult, cica se vor lansa niste exploituri dupa OFW 1.8), touchscreen-ul si joystick-urile ofera mai multe posibilitati si o mai mare deschidere iar PSV are mare nevoie de jocuri ce pot atrage cumparatori. PSP e din alta generatie, e batran. In curand ai sa vezi jocuri pe smartphone-uri cu o grafica mai buna ca Psp-ul.

Sunt sigur de asta , Technologia se dezvolta rapid , insa jos palaria pt. Sony. In 2004 PSP-ul era singurul gadget care iti oferea pe langa experienta de Gaming " Singleplayer & Multiplayer " ,si experienta de " Web-browser , Muzica , Filme , Poze si aplicatii "
Pe vremea aia nu existau smarthphone-uri , PSP-ul era ceva nemaintalnit , iar probabil din aceasta cauza PSP-ul la lansare a avut succes mai mare decat PS VITA la lansare.
Momentan prefer un PSP , deoarece pe langa toata jocurile , ai si emulatoare , aplicatii si Update-uri care de-a lungul timpului au facut PSP-ul sa devina consola si mai buna.

Inca mai are succes pe piata