Quote Originally Posted by MonkY View Post
Diferenta dintre DIR-600 si DIR-615 este de 19 RON... daca pt. 19 RON preferi o antena in loc de doua, 150Mbps in loc de 300Mbps, No DD-WRT... Atunci no comment. Erau vremuri in care pentru features de genul asta plateai un router cel putin dublu ca pret...

Ai MAC-ul in setari, ai MAC-ul scris chiar si pe cutie. Dar poti frumos sa clonezi MAC-ul de pe PC-ul care are deja net si nu mai trebuie sa schimbi nimic. Si da, userul si parola de PPPOE le scrii in setarile de Internet (WAN).

Eu folosesc o varianta de DD-WRT de luni de zile, non-stop (si heavy duty). Mai exact e vorba de TomatoUSB. Fara probleme. Mai avem 2-3 care sunt cu DD-WRT la firme si sunt OK. Am un amic cu 615 care spunea ca i se bloca cu firmware-ul initial la fiecare 2 zile... a pus DD-WRT si n-a mai vazut freeze-uri... Acum, ce sa zic? Depinde probabil si ce anume folosesti din DD-WRT.

Omul a vrut un router ieftin, se agita pentru 19 RON diferenta, si tu ii recomanzi router de 700 RON? Btw, fugiti de Linksys E4500 v2. Vezi Cisco Linksys E4200V2 Maximum Performance Dual-Band N N900 Router Reviewed - SmallNetBuilder vs Cisco Linksys E4200 Maximum Performance Wireless-N Router Reviewed - SmallNetBuilder. Personal acum folosesc un ASUS RT-N56U Black Diamond Dual-Band Gigabit Wireless-N Router Reviewed - SmallNetBuilder.
EA4500 V 2 nu exista, lynksys ea4500 e ultimul model.