Quote Originally Posted by RaverX View Post
99.99% valoarea jocului in discutie, nu e logic?
Daca are online pass valabil e normal ca pretul sa fie un pic (sau un pic mai mult, depinde de joc) mai mare.

Am si eu o intrebare/nelamurire, nu vreau sa starnesc un flame, deci as vrea raspunsuri si niste argumente la obiect, daca se poate...

Cam care ar fi pretul "corect" pt un PS3 descris mai jos:
-slim, negru, 320 GB, la cutie cu tot (controller, cablu video, manuale, etc)
-SH, dar folosit extrem de putin, pornit doar pt o scurta proba, jucat 30 min Killzone 2
-Model: CECH-2504B, datecode 1A, FW 3.56 (asta pt. cei interesati de un potential modding, personal nu agreez modarea, in 99.9999% din cazuri modare=piraterie)
-fara garantie (teoretic are garantie, dar situatia e mai complicata, eu as putea rezolva daca apare o problema, insa e aproape imposibil sa "pasez" garantia mai departe)

Intreb asta pt ca pretul de magazin e cam de 1200, chiar mai scump in multe magazine... Am incercat in urma cu ceva timp sa-l dau cu 800, nicio oferta, am scazut si la 700, tot nimic. Preturile nu le-am scos din burta, am vazut ca se cere cam asa pe unul SH, unii cer chiar si 900, foarte, foarte putini cer sub 700. Mai putin mi se pare cam bataie de joc, sa-l dau la 600 sau chiar mai putin...ar fi totusi jumatate din pretul de magazin, doar pt ca a fost scos din cutie si pornit odata... Inteleg ca e SH si fara garantie, dar totusi... chiar asa putin valoreaza?

M-ar interesa foarte mult parerile unor useri care chiar au vandut sau cumparat asa ceva in ultima perioada, daca nu-i un secret as aprecia pretul cu care au vandut/cumparat.

Multumesc.
800 mi se pare un preţ rezonabil, 700 e ft ok ca pret, daca mai scazi mai bine nu il mai vinzi, sa fim serioşi, ajungi cu el la preţul pt două jocuri noi