Eu joc pe PS3 la Ultimate Team si am 2 echipe de silver.
Am jucat online la divizii si am ajuns pana in divizia 3. 90% din meciuri am picat cu adversari care aveau numai echipe de gold.
Cu aceste 2 echipe de silver, cu jucatori luati cu 200 coins fiecare, am batut echipe de gold, am facut preluari cu L2 ca lumea si normal ca daca toti dati sprint sare mingea ca din tun cand faceti preluarea. Ca sa nu va mai sara mingea la preluari nu mai tineti apasat pe butonul de dash (speed) cand vine mingea spre un anumit jucator. De asemenea, la FIFA 13 mi se pare ca jucatorul se misca mai bine cand porneste de pe loc decat la FIFA 12.

Am vazut ca zice lumea ca e arcade FIFA si probabil e simulator PES-ul.
Hai sa facem o analiza a FIFA: ping-pong passing-ul nu mai e valabil la online ranked, deoarece eu personal am gresit o gramada de pase. In realitate, se intampla ca un portar sa greseasca sa nu faca bine o preluare, sa-i sara mingea in fata lui sau sa dea pe langa minge. La fel si un jucator, poate sa nu faca bine o preluare s.a.m.d.

Daca tot spuneti ca FIFA 13 e mai slab ca FIFA 12 atunci de ce acum sunt la PS3 online seara in jur de 400.000 de useri, iar la FIFA 12 erau in jur de 250.000 de useri? Atat la FIFA 12 cat si la FIFA 13 lumea a avut la indemana demo-ul inainte de a cumpara jocul.

Eu personal am vazut un meci anul trecut in barclays premier league, parca manchester united cu arsenal, cand MU a dat vreo 6 goluri din toate pozitiile, sut tare, sut plasat etc.


In FIFA exista un singur jucator, adica user-ul, pe cand in realitate sunt 11 jucatori pe teren si un antrenor care le zice ce sa faca. In realitate un jucator poate e constipat, il doare burta, sa tras pe nas inainte de meci, a fost la gagici cu o seara inainte de meci s.a.m.d si da rachete in tribune, da pase la adversari, nu sare bine la cap, mai tipa colegul din aparare la el, mai tipa si antrenorul la el si se enerveaza s.a.m.d. Concluzie: niciun joc de fotbal nu va putea fi simulator vreodata.

In FIFA fiecare jucator are niste atributii, cum ar fi long shot si power shot. Cand trage de la 30 metrii normal ca poate da gol, depinde cat timp tineti fiecare butonul de sut.

Si in incheiere va amintesc un caz real: Ronald Koeman. Poate multi dintre voi nu l-ati prins in activitatea de jucator, dar omul dadea goluri din lovituri libere de la 35-40 m. Nu numai ca dadea goluri cam in 80% din cazuri de la aceasta distanta, dar cam 98% din toate suturile lui din lovituri libere erau pe spatiul portii.

O posibila concluzie: Ronald Koeman a fost un jucator arcade.