Single post: Asus Padfone 2 apare pe scena inainte de lansare!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Asus Padfone 2 apare pe scena inainte de lansare!

    Gandindu-ne ca nu au reusit cei de la Apple sau Samsung sa-si tina ascunse prototipurile, nu putem spune ca nu ne asteptam sa vedem pe web si masterpiece-ul celor de la Asus. Prin urmare, astazi au inceput sa apara ceva imagini (scuze pentru calitatea scazuta, ne multumim si noi cu ce se poate) despre Asus Padfone 2. Mai mult, cu 3 zile inainte de lansare, aflam si faptul ca smartphone-ul va veni cu o diagonala de 4.7", o camera de 13 Megapixeli, un procesor Quad Core model Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4, 4G LTE si senzor NFC. Din ce putem vedea in imagini, din tableta (sau docking-ul smartphone-ului) s-a renuntat la capacul de "flip cover" care exista pe prima generatie de Padfone.

    Well, vom vedea pe 16 Octombrie, atunci cand va fi lansat oficial, daca acestea sunt imaginile cu Padfone 2-ul final, sau doar un mock-up.
    Sursa: Google Translate - Asus Padfone Notebook Italia

    Later edit: Se pare ca intr-adevar acesta este Asus Padfone 2. Avem si un video al celor de la Bloomberg TV India in care apare noul duo "smartphone-tablet". Enjoy (fast forward la 1:40):

    Attached Images Attached Images asus_padfone_2_leaked.jpg