Single post: Ghid de cumparaturi componente, calculatoare, notebooks, smartphones - din Romania!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Ghid de cumparaturi componente, calculatoare, notebooks, smartphones - din Romania!

    Intrucat avem deja un ghid pentru tot ceea ce tine de console (il puteti gasi aici), m-am gandit ca nu ar strica sa avem si un thread dedicat cumparaturilor din Romania. Si nu orice, ci doar produsele care sunt la super discount, la promotii sau care au pur si simplu preturi exceptional de bune! Mai ales ca se apropie sarbatorile, si incep sa apara tot felul de oferte si perioade mai speciale gen Black Friday.

    O sa va rog sa va limitati insa la componente de calculator, laptop-uri, smartphone-uri, calculatoare, monitoare, tablete, receivere, etc... adica in mare cam tot ce tine de electronice su electrocasnice. Nu are rost sa "poluam" threadul cu tips & tricks pentru haine, mancare si alte nebunii (poate facem un thread dedicat si pentru asa ceva).

    Daca este posibil, va rog sa si specificati discount-ul sau de ce considerati ca produsul respectiv merita achizitionat. Nu de alta, dar poate nu toti sunt cunoscatori sau au timp sa verifice preturile la produsul respectiv. Daca postati vouchere sau cod-uri promotionale, va rog sa scrieti si care este perioada in care acestea sunt valabile!

    Totodata, aici se vor posta si problemele pe care le-ati intalnit cu firmele de IT&C din Romania si daca aveti recomandari sau solutii pentru a preintampina astfel de probleme (in special cele legate de garantie, comenzi gresite, comenzi pierdute, preturi mai mari decat cele afisate, etc.).

    Atentie: link-urile trebuie sa fie doar la site-uri din Romania! Incep eu cu cateva link-uri si oferte descoperite recent:

    SigmaNET - 3 zile de "Black Friday" (Vineri, Sambata, Duminica - 19-21.10.2012)
    Televizor LED 3D Philips, 107 cm, Full HD, 42PFL6007K/12 42PFL6007K/12 - eMAG.ro - discount 500 RON (de la 3999 RON la 3499 RON)!
    15% INAPOI la procesoare in luna Octombrie - PC Garage - cumperi orice procesor si primesti 15% din valoarea lui inapoi!
    Hard disk-uri - in acest weekend (20-21 Octombrie 2012) foloseste voucher-ul "HARDDISK" si ai 5% reducere!
    PC Garage | Notebook, calculatoare, sisteme, periferice si componente PC - foloseste voucher-ul "WD46182Z" si ai 1% reducere la orice comanda
    Attached Images Attached Images black_friday.jpg