Hmm. Nu am mai avut de ceva vreme un concurs (din pacate fara sponsori nu prea a fost posibil acest lucru), insa consider ca nu se poate fara. Asa ca promit sa fac rost de ceva premii interesante, orice ca sa repornim unul din cele mai "indragite" concursuri de pe CG. Mai exact: Funny Guy, editia 2012!

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, trebuie sa postati imagini funny (de preferat din jocuri, dar sunt permise si imagini din filme, renderings, etc.) in care sa-i aveti protagonisti pe colegii consolisti. Sau chiar pe voi. Daca nu va descurcati neaparat la editat/adaugat feţele pe imagini, puteti sa va folositi imaginatia si sa le scrieti macar numele. Cu cat vor fi mai bine prelucrate, originale si mai haioase, cu atat aveti sanse mai mari de succes.

Va puteti folosi de imaginile de aici sau de aici. Bineinteles, daca aveti alte surse cu tovarasii consolisti, don't be afraid to use them (doar sa nu fie XXX). Totodata, va puteti inspira din concursurile anteriore de aici, aici si aici.

Pentru sistemul de vot, de data aceasta vom folosi (pentru prima oara) Facebook-ul. In momentul in care veti termina de uploadat imaginile aici, le vom urca pe pagina noastra de Facebook, si cel care primeste cele mai multe Like-uri va fi desemnat castigator! Concursul incepe de acum si veti putea uploada imaginile voastre pe acest thread pana pe data de 20.12.2012 (adica aveti fix 2 luni la dispozitie). Dupa aceea, vor fi 10 zile de voting pe Facebook, iar pe 31.12.2012 vor fi desemnati primii 3 castigatori! Da, ati citit bine, nu va fi unul singur... ci 3 (facem si noi podium, daca tot nu am avut concursuri atat de mult timp).

Puteti participa cu oricat de multe imagini doriti, dar am rugamintea de a le realiza in rezolutii rezonabile, de cel putin 1024 x 768. Oricine poate participa, indiferent daca este moderator, editor, admin, etc. (ca exceptie fiind cazul meu - care voi ceda premiul urmatorului clasat). I can't miss a good competition! I'm a gamer!

Bafta si neaparat "have fun"!