Quote Originally Posted by Mythul View Post
1. Au lansat iPad 4 la doar 6 luni de la aparitie pentru ca vrand nevrand iPad 3 are probleme(discutabil totusi) tehnice sub nivelul calitatii cu care ne-am obisnuit de la Apple, gen ca se incarca intr-un timp prea lung, supraincalzirea. Plus ca era pe vechiul tip de cablu si din motive stiute de ei s-au grabit sa treaca intreaga gama pe acel connector. In acest mod au "reparat" ca sa zic asa iPad 3 care a fost grabit sau lansat sub presiune, fara sa fie suficient testat/rezolvat toate problemele.
True that! Insa eu cred ca "Fixing old issues (overheating de exp.) + adding new features (hd facetime camera, Lightning) + doubling cpu & gpu speed = Next product!". Adica, e ceva absolut normal, nu doar o "reparatie". S-ar putea sa mai avem ceva surprize, dar eu unul nu m-as hazarda in speculatii pana nu vad testat "for real" un iPad 4.
Quote Originally Posted by Mythul View Post
2. Personal cred ca era nevoie de un iPad mini pe piata pentru carti/reviste. O tableta mult mai portabila.
E perfect adevarat si asta! Si un iPad 2 era mai mult decat perfect pentru asa ceva (printre altele), insa cred ca pretul ar fi trebuit sa fie un pic mai agresiv (mai mic cu macar 50 USD). Din pacate, multi il vad ca "tehnologie din 2010". Iar cei care fac asta, probabil ca or considera si iPhone 5, HTX One X+, Nexus 4 tehnologii din 2007, ca de-atunci cam toate folosesc acelasi touchscreen. Nu mai conteaza dimensiunile, autonomia, ppi-ul... nimic. E touchscreen? Atunci e clar vechitura! (yeah right)
Quote Originally Posted by Mythul View Post
3. Da a fost Steve Jobs un geniul si un vizionar .... dar cred ca cea mai mare realizare a lui a fost ca a strans mai multi oameni competenti cu skilluri complementare si i-a pus sa lucreze impreuna ... plus da, avea carisma.
I agree. Si nu trebuie sa-l compar cu Bill Gates pentru asta... sunt 2 personaje complet diferite. Ar trebui ca toti cei care comenteaza despre cei doi, macar sa le citeasca biografiile... Din pacate, la multi merge si "din auzite".
Quote Originally Posted by Mythul View Post
Ma indoiesc ca vor scadea cei de la Apple in viitorul apropiat. Imi place foarte mult situatia actuala si lupta stransa intre Apple vs Android vs Windows .
Si mie imi place la nebunie faptul ca este concurenta. Din pacate, multi si-ar dori sa nu existe decat favoritul lor si-atat.
Quote Originally Posted by Mythul View Post
I-am dat saptamana aceasta o sansa la Windows 8 daca tot l-am primit gratis de la facultate si pot spune ca ZBOARA(da stiu caps lock) pe laptopul Dell din 2008.
De curiozitate, pune un Windows 7 cu toate cele la zi, si dezactiveaza Aero si efectele de tot. O sa te miri de cum "zboara". Ca un 2003 Server fara servicii pornite. E si normal, la urma urmei Windows 8 este un Windows 7 din care s-au eliminat o groaza de nebunii, si s-au pus dreptunghiuri. Oricum, free e bestial! Poate si ca upgrade merita (eu asa l-am luat, pe la 250 RON). Full, retail... n-as da niciodata atatia bani pe el!