Quote Originally Posted by Mythul View Post
Arata ok, dar parca tot nu sunt convins de cei de la Google. Dupa ani de zile de investit in ecosistemul iOS e cam greu sa te muti pe alt OS.
Depinde si cati bani ai investit in aplicatii, accesorii... cate alte device-uri ai in casa sau in familie. Daca nu ai decat telefonul, poti oricand sa mergi pe un Android, sa vezi cum e. I did it (6-7 luni) si acum de-abia astept sa trec inapoi pe iOS
Quote Originally Posted by Mythul View Post
Pana la urma are ceva Android in plus fata de iOS, in afara de eye-candy, de care totusi cred ca te saturi intr-o luna?
Probabil punctul forte ar fi customizarea. Si probabil o libertate mai mare, care pe iOS nu o ai decat cu Jailbreak. Pentru mine insa, problemele si-au spus cuvantul. Degeaba imi oferi customizare cand ajung sa rebootez de n ori pe zi telefonul pentru ca incepe sa devina prea laggy. Te saturi de kernele, patch-uri, fix-uri s.a.m.d.
Quote Originally Posted by Mythul View Post
Au inceput sa apara aplicatii dedicate pt tablete sau sunt majoritatea pt telefoane, scalate?
Sunt si aplicatii dedicate pentru tablets, dar din pacate, departe rau fata de iOS. Poate de-acum inainte se va rezolva. Partea cea mai grava la Android este fragmentarea. Pentru ca au o mie de device-uri cu o suta de rezolutii diferite. Stiu ca am asteptat o groaza de timp sa updateze iGO-ul, pentru ca la mine in 1280 x 800 nu pornea pur si simplu. Macar daca-l gandeau mai bine si ma lasau sa-l pornesc in rezolutie mai mica or something. Dar nu, el nu recunostea rezolutia si dadea quit. Nu mai zic ca urasc maxim meniul ala care sta tot timpul pe ecran... daca nu ai butoane fizice, cam nasol insa fara ele.
Quote Originally Posted by Mythul View Post
Pentru mine tot e un mister cum de iOS are aplicatii mult mai profesioniste fata de Android, cand pentru a programa pt iOS trebuie sa stii Objective-C (care in afara de ecosistemul Apple nu prea are alte utilitati, e mai de nisa), iar pentru Android, Java (mult mai accesibil, popular) ? Sa fie pirateria atat de masiva pe Android incat nu se merita sa programezi pt Android ?
Este. Pirateria pe Android dupa parerea mea, mai ales in Romania, este undeva la acelasi nivel cu pirataria pe Wii. Cred ca din cei pe care-i cunosc cu Android, 1 din 100 de insi chiar cumpara ceva de pa Google Play. Restul... Dzeu cu mila.
Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
De Nexus 10 pot spune un singur lucru. Plastic ieftin. Chiar producatorii au spus ca au optat pt plastic pt simplu motiv ca e usor.
Eu nu mor asa mult ca sa fie aluminiu sau metalic precum iPad-ul... insa are un look cam de "jucarie ieftina". Poate si datorita faptului ca l-au "rotunjit" si marit foarte mult marginile. Oricum, ecranul cred ca face toti banii.