Nu stiu ce probleme ati avut voi - sau cu ce device-uri cu lag... Pe GS3 nu am lag deloc si cred ca am restartat telefonul de doua ori de cand l-am cumparat (o data ca sa vad in cat timp reboot-eaza si a doua oara dupa ce mi-am instalat Jelly Bean).

Aplicatiile le am toate de pe Google Play, multe dintre ele platite, nici un pic de soft piratat, si nu cunosc pe nimeni care sa-si instaleze aplicatii din alta parte (doi tipi si-au mai pus nu stiu ce de pe Amazon app store). Android nu inseamna piraterie...

@Mythul: in afara de customizare si libertate, uite ce are Android in plus fata de iOS: nu iti mai trebuie iTunes. Copiezi fisiere de pe calculator pe telefon pur si simplu, cu drag and drop. Synch-ul se face la fel indiferent de cate computere folosesti. Nu ai un numar limitat de computere pe care sa autorizezi telefonul. iTunes a fost motivul principal pentru care sotia mea nu mai foloseste iPhone - e un program mult prea cretin si de mult depasit de timpuri.

Eu folosesc totul stock, cu aplicatii de pe Google Play - sunt user-i cu custom rom-uri care iti pot spune mult mai multe despre Android.

Cum adica iOS are aplicatii mai profesioniste decat Android? Ce intelegi tu prin "profesioniste" - alea de pe Android nu respecta deadline-uri, isi mint sefii sau cum?

Oricum, o comparatie intre ultimele versiuni de iOS si Android se va putea face atunci cand va iesi update-ul pentru iOS 6 cu fix-urile pentru maps, wi-fi, battery drain, camera, etc.

Nu am nici o intentie sa pornesc vreun flame dar ce rost are sa postezi comparatii intre sisteme de operare intr-un news post despre device-uri?