nu m-ar mira absolut deloc sa fie 100% adevarat faza cu man utd si arbitrii din moment de 23 ani Guvernul si Politia(deci nu o institutie marunta ca FA) a intocmit si schimbat rapoarte ptr a da vina pe fani ptr incidentele de la Hillsbrough....totusi e mare minune ca s-a aflat adevarul si s-au desecretizat dosarele..

nimeni nu spune ca utd a castigat/castiga campionate doar cu arbitrii..insa cand au probleme cu diferite echipe beneficiaza de greseli de arbitraj favorabile lor...


inca ceva..la meciul Everton Liverpool la golul anulat aiurea lui Suarez..asistentul a ridicat fanionul ptr off-side cand si un orb putea sa vada ca Suarez era intre fundasii lui Everton...cu toate acestea arbitrul a ridicat fanionul cu intarziere(dezmintind astfel ce spunea comentatorul-ca s-ar fi fluierat fault in atac---la fault in atac fanionul se ridica instant---)..sau mai degraba nu-l vedea pe Suarez de Distin care are peste 1.90 si e ditai omu..

http://www.101greatgoals.com/wp-cont...1438028585.gif

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/176798.html

"I asked him after the game if it was offside and he said: 'I think so.' That's not good enough. If every decision in this league is based on 'we think so', then we're in trouble.
P.S.La ce scrie tipul ala mai sus..mai adaug si eu...Mark Halsey..cel care a dat eliminare destul de usoare la Shelvey,penalty ptr utd si nu l-a eliminat pe RVP a fost delegat urmatoarea etapa la Fulham-City unde a dat un penalty gratuit ptr Fulham..insa pana la urma City a castigat...nu se urmareste doar favorizarea unei echipe ci si defavorizarea celorlalte..