Single post: Jaffe: "Kratos ar fi fost albastru de nu era Diablo II"

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Jaffe: "Kratos ar fi fost albastru de nu era Diablo II"

    Foarte multa lume poate spune ca protagonistul din seria God of War arata foarte bine asa cum e (avand in vedere trecutul sau sangeros si nenumaratele chinuri pe care le-a suportat de-a lungul vietii sale (digitale) ). Dar ce parere ati fi avut daca unele detalii ar fi fost ceva mai...diferite? David Jaffe, creatorul seriei God of War a declarat ca initial Kratos ar fi trebuit sa aiba "dungile" sale albastre, in loc de culoare rosie cu care ne-am obisnuit de mai bine de 7 ani. Dar din pacate (sau mai degraba fericire), Kratos semana prea mult cu barbarul din Diablo II... un detaliu care a scapat aproape tuturor celor de la Sony Santa Monica mai putin lui Jaffe, care a decis din acel moment sa schimbe culoarea vopselei in rosu.

    Mai jos aveti o poza cu prototipul din 2005 chiar dinainte de lansarea jocului, o poza cu Kratos din ziua de azi precum si una cu barbarul din Diablo II. Deci ce parere aveti? E rosul cu adevarat culoarea zeului razboiului? Sau poate albastru oferea un aer ceva mai rece personalitatii sale?
    Attached Images Attached Images latest-god-war-3.jpg god_of_war_diablo_2_comparison_1.jpg god_of_war_diablo_2_comparison_2.jpg