drati71: hai sa o luam cu inceputul. Daca citesti aici Console Games - About vei vedea ca avem si consolegamers.ro, cgames.ro, jocuriconsole.ro, gametrailers.ro, consoles.ro, consoleclub.ro, playstation4.ro, clubconsole.ro, consoletrailers.ro, consolefun.ro, gamesdomain.ro, gamemachine.ro, consoleshop.ro, consolenews.ro, gametv.ro, gamestv.ro Asta inseamna 2 lucruri. 1 - ca stam bine si 2 - ca pe oricare din acele domenii vei intra, vei fi redirectionat spre www.consolegames.ro la un moment dat, acela fiind master.

Acum, daca zici ca pe celelalte poti intra, dar pe consolegames.ro nu, presupun ca fie ai din browser blocat domeniul consolegames.ro, fie din antivirus/firewall. Dezactivarea Bitdefender s-ar putea sa nu te ajute, intrucat nu se opreste de tot. Mai bine cauta in filtre sa vezi, poate e ip-ul blocat (IP-ul consolegames.ro este 89.38.128.205)... desi, consoles.ro e pe acelasi IP.

Ce provider de internet ai ? Daca e vre-unul de cartier, da-le un call poate fac ceva prostii pe router si au filtrat cg-ul