Single post: Dead or Alive 5 Plus primeste data de lansare

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Dead or Alive 5 Plus primeste data de lansare

    Tot mai multe studio-uri incep sa isi porteze creatiile pe cea mai noua consola a celor de la Sony. Desi foarte multa lume asteapta IP-uri noi, se pare ca pentru moment vor trebui sa ne multumim cu versiuni imbunatatite a diferite jocuri lansate pe PS3 sau Xbox 360 de-a lungul anilor. Dead or Alive 5 nu e nici o exceptie, versiunea sa de PlayStation Vita urmand sa se lanseze in Statele Unite in data de 19 martie (momentan nu stim nimic despre situatia Europei).

    Dead or Alive 5 Plus va beneficia de cross-play si un mod cu adevarat nou (cel putin seriei): first-person play. Daca veti intoarce Vita-ul in pozitie verticala atunci perspectiva va fi una la persoana intai (asa cum sugereaza si numele) si va veti putea lupta in doua moduri: fie pur si simplu apasand pe ecran unde vreti sa executati diferite loviti, fie prin metoda ceva mai "avansata" care va necesita atingerea ecranului, miscarea consolei si folosirea a inca catorva miscari. In orice caz, developerii ne asigura ca ambele moduri vor parea foarte usor de manevrat, pferind un feeling foarte natural, instinctiv.

    Daca acest mod va ajuta sa se vanda jocul mai bine, ramane de vazut.
    Attached Images Attached Images full.jpg dead_or_alive_5_plus_5.jpg dead_or_alive_5_plus_6.jpg dead_or_alive_5_plus_7.jpg dead_or_alive_5_plus_8.jpg