Quote Originally Posted by wampirash View Post
Si la mine e ON tot timpul dar nu e nici o problema cand e doar pornit. Scaderea drastica a bateriei apare in momentul in care incepi sa-l utilizezi si aici nu ma refer sa trimiti doar un mesaj si gata va scadea bateria.
Problema apare cand il utilizez intens, 10-15 -20 min de scris mesaje prin iMessage, in acel moment scade si cu pana la 7-10%. In nici o alta aplicatie, orice as fi facut nu am reusit sa-i consum bateria atat de mult.
Cel putin in cazul meu, iMessage-ul mi se pare cel mai mare consumator de baterie, ma repet, atunci cand il utilizezi nu doar prin faptul ca e ON.
Si eu folosesc foarte mult iMessage si intr-adevar consuma bateria in draci atunci cand il utilizez. Ai spus intr-un alt post "minutul si procentul", nu ai exagerat deloc, acelasi lucru si la mine, un minut de conversatie = un procent din baterie mai putin.

Vin acum cu o nelamurire. Am urmarit si observat ca atunci cand umblu in meniul telefonului, imi contorizeaza minute atat la usage cat si la standby in acelasi timp. Normal nu era daca folosesc telefonul sa se contorizeze doar la usage?

Detin i4 si imi cer scuze ca am postat aici dar am vz ca s-a mai discutat aici despre ce inseamna usage la iphone.