Quote Originally Posted by MonkY View Post
gugukalimero: e si asta un punct de vedere. Cert e ca vinde si jocuri si alte console (in special 3DS-ul) intr-o masura care pe vremea lui Wii erau doar un vis.

Oricum, atunci cand Wii-ul a fost lansat, avea un singur target: casual gamer si family. Asta pentru ca era dezastru la partea hardware. Acum are si hardware-ul de partea sa, plus o mini tableta... mai ii lipsesc titlurile "hardcore". Cu alte cuvinte, daca Wii U se lansa in locul generatiei anterioare, cred ca ar fi avut niste vanzari de 4-5 ori mai mari
Cum zici si tu, hardware'ul Wii a fost slab pentru generatiea anterioara dar a atras casual gamers si soccer moms. Tare ma tem insa ca hardware'ul Wii U (strict d.p.d.v. al performantelor) e slab pentru ceea ce se asteapta de la o noua generatie de console. In momentul de fata e on par cu Xbox 360 / PS3 cu exceptia controllerului-tableta care, once again, mi se pare un gimmik cu care atragi casual gamers si soccer moms. Daca anul viitor o sa iasa, dupa cum se vehiculeaza, Nextbox si PS3+1 exista probabilitatea ca Wii U sa ramana iarasi lasat la o parte de developerii 3rd party.

Cel putin pe mine Wii U nu m-a convins deloc. Nu pot sa o consider o consola next-gen ci doar un late entry la current gen. Intrebare e: poate Nintendo sa faca fulgerul sa loveasca si a doua oara in acelasi loc?