Single post: iPad 5 - iPad Air

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPad 5 - iPad Air

    Intrucat au inceput sa apara zvonurile despre noua tableta de la Apple, cred ca este momentul sa pornim si noi un thread pentru iPad 5. Postati aici va rog toate cele (inclusiv zvonuri) legate de noua tableta. Cu mentiunea ca este posibil ca nici macar sa nu se numeasca iPad 5 (parca vad iPad 4S sau iPad 4 Mini)...

    Primul zvon vine de la Jeremy Horwitz care intr-un raport despre urmatorul iPad spune ca acesta este mai mic decat isi imagineaza cineva ca ar putea fi un device cu un ecran de 9.7". Practic marginile in portrait mode sunt chiar mai mici decat la iPad Mini (sau da impresia aceasta datorita dimensiunii mai mari fata de Mini)... iar in partea de sus si jos de-abia este spatiu pentru camera si Home Button. In felul acesta, iPad 5 va fi in "tema" lui iPad Mini si iPhone 5.

    Cel de-al doilea zvon ne vorbeste despre faptul ca este si mult mai subtire, probabil datorita noului ecran de tip IGZO. Datorita consumului acestuia mai redus de curent, e posibil ca si bateria sa devina mai "slim".

    Iar cel de-al treilea, care deja nu mai este zvon... este faptul ca in sfarsit vom vedea 128GB! Deja in iOS 6.1 Beta 5 (si Beta 3) au fost gasite linii de cod unde se pot vedea clar device-uri Apple cu 128GB. Si cine e mai potrivit pentru acest upgrade daca nu iPad 5?!?

    Desi un zvon de anul trecut legat de iPad 5 preconiza o lansare in Martie 2013... se pare ca s-a "rectificat" si ar trebui sa vedem noul iPad 5 prin Octombrie 2013. Phew... cei cu iPad 4 cred ca deja au inceput sa-si faca niste calcule, nu-i asa?

    Mai jos aveti un mockup (by Falco) si un screenshot din iOS 6.1 Beta 5.
    Attached Images Attached Images ios_family_2013.jpg ios-6-1-beta-5-128gb.jpg