Nu inteleg de ce majoritatea persoanelor sunt dezamagite de conferinta celor de la Sony. Stiati de la E3 2012 ca anul acesta nu o sa apara urmatoarea generatie de console... asa macar au prezentat cateva din specificatii, controller-ul si cateva jocuri (majoritatea praf... sunt foarte incantat de Drive Club totusi, la cum arata un nou GT e degeaba) a fost doar o introducere la E3 2013.

Dezamagirea mea a fost din partea unor jocuri... ma asteptam la mai multe titluri noi, nu doar sequel-uri fara sens, chiar speram ca acum o sa vad noul Beyond: Good & Evil, cum sper de vreo 3 - 4 ani, dar acum aveam sperante ceva mai mari pentru ca cei de la Ubi au zis ca vor sa il faca pe noua generatie de console.

Cat despre controller... arata mult mai bine decat astea vechi (la care preciez butoanele si sagetile dar nu este ergonomic deloc). Chiar sunt bucuros ca au incercat sa schimbe ceva la controller dar inca nu sunt sigur ca se duce in directia buna (da... eu sunt una din persoanele care considera ca Sony a dat un mare rateu cand au decis sa scoata controller-ul boomerang). Nu inteleg ce cauta acel touch pad in fata cand trebuia sa fie plasat pe spatele controllerului and WTF is with that blue light? in afara de abilitatea de a isi da seama cat de departe este controllerul de camera nu vad ce functie in plus ar putea avea fata de SixAxis.