Quote Originally Posted by Cata25 View Post
Ar trebui să-ți dai o palmă.
Dacă tu ai bani, bine frate, cumpără-ți tu jocuri singur, dar din moment ce asta este permis de Sony, care pierde bani, cine te crezi tu să comentezi porcării dastea?

am incercat sa nu postez dar totusi.... ai avut bani sa iei un PS3? ai bani de jocuri? ce draq te mai uiti la 30 roni pe bune acum. aici nu e vorba ca nu ai bani ci unii nu stiu cum sa isi faca prioritati in a cheltui banii pe care ii au. sau tu ai impresia ca toti care au PS3 si jocuri aferente sunt nababi? nu, dar stiu cum sa isi creeze prioritati in a investi in consola lor.

hai sa vedem judecata (ca dincolo m-am lamurit si multi stiu povestea cu colectia )

detin 2 PS3 si 124 de jocuri + 7 de PSN si content cumparat de ~300$ totul in decurs de 1 an. colectia si poze in semnatura .

prietenii stiu si ce salariu am si ce eforturi fac. asta ce inseamna ca am bani? sunt nabab?

cand unii sunt corecti si fac eforturi sa isi achizioneze ceva este normal sa comenteze. una este sa dai unui prieten un content un joculetz si alta e deja sa faci din asta o regula ca daca este de la Sony e ok. si mie mi-ar place sa am tot contentul la GH si RB, dar din pacate este prea mult si nu pot lua tot. si atunci fac selectie.

nu iti permiti, FA SELECTIE !!!

cheers