Ca tine o zi sau doua, conteaza cum il foloseste fiecare. Insa acel "maxim 6 ore de usage" mi se pare putin (nu extrem de putin in comparatie cu alte telefoane)... Razvanrazy tu ai spus "6-7h in usage"... e altceva fata de "6 ore usage maxim".

Sunt curios cei care aveti problema asta... daca puteti sa puneti un video playback in loop (cu brightness la 50% si fara alte apps ruland)... si sa vedeti cat tine bateria. Daca va tine 9 ore or so, inseamna ca bateria e ok si aveti alti consumatori.

Eu de obicei ca test (mare mancator de resurse) folosesc Epic Citadel (engine-ul Unreal in Guided Tour). Hmm, de fapt, daca stau bine si ma gandesc... haideti sa stabilim o metoda de test, astfel incat sa puteti testa toti cei cu probleme, si sa faceti o comparatie decenta. Prin urmare, testati cu urmatoarele setari:

- Brightness 100%
- 3G ON
- WiFi ON
- Bluetooth ON
- Location ON
- Sound Volume 100%
- Auto Lock NEVER (Settings - General - Auto Lock)
- Epic Citadel (e free in App Store) in Guided Tour

Porniti de la baterie 100%, notati ora de pornire a testului... lasati-l pana se inchide complet si notati ora cand a murit. Postati aici si vedem in felul acesta exact care/cum tine. In caz ca va intrebati de ce am zis sa puneti toate cele pe ON, well... ca sa nu stati jumatate de zi cu el in test... si sa se consume pe cat de repede posibil.

Bafta!