Quote Originally Posted by MSlv View Post
cu alte cuvinte efortul financiar pentru a incheia un contract cu un operator de sistem de plata online cu cardul si pentru a angaja 1-2 persoane pentru "suport tehnic" nu merita. Si unde e problema de natura legislativa aici? Ca nu vrea statul sa scuteasca de la vreo plata de impozite?

Si apropo de decizia nVidia... exista zvonuri de partea cealalta a baricadei care spun ca nu a mai vrut nimeni sa lucreze cu ei, M$ luandu-si teapa cu xbox 1 (primul) si sony cu ps3.
Cu tot respectul, nu continui argumentatia pentru ca este evident ca nu stii ce inseamna asistenta pentru servicii, ci doar doresti sa fii sarcastic. Cat despre "tepe", imi poti spune ce vrei sa spui? Ce "teapa" si-a luat Microsoft cu Xbox 1? Faptul ca sistemul lor a avut mai putin succes decat PS2 inseamna ca se datoreaza cipului grafic nVIdia? Si PS3 ce teapa si-a luat? Asta dincolo de faptul ca nu poti pune pe seama cipului grafic succesul sau esecul unei platforme de jocuri, este un intreg sistem, este vorba de instrumentele puse la dispozitia dezvoltatorilor etc.